Διευκρινήσεις στην αριθμ. Οικ. 2756/12-1-2015 Διακήρυξή μας "Προμήθεια λειτουργικού εξοπλισμού για την ανάγκες του έργου "Κέντρο Πληροφόρησης Φυσικού Πάρκου Ψηλορείτης" πρ/σμού δαπάνης 36.100,00 (με Φ.Π.Α)

 

Ύστερα από ερωτήματα που  κατατέθηκαν στο Δήμο Ανωγείων από υποψήφιους διαγωνιζόμενους και έχοντας υπόψη τα αριθμ. 5444/20-1-2015 και 202/21-1-2015 έγγραφα του Δήμου Ανωγείων προς την υπηρεσία μας, διευκρινίζουμε τα εξής:

  1.      Σχετικά με την κατηγορία του γενικού εξοπλισμού :
  • στο σημείο που αναφέρεται οι "Κουρτίνες σκίασης μαζί με σιδηρόδρομο" σας διευκρινίζουμε ότι το υλικό θα είναι  υλικό τύπου black out, χρώματος μπεζ (ή αποχρώσεις του μπεζ), τελικής επιλογής της υπηρεσίας. Το black out είναι ειδικό πανί που το χρησιμοποιούν για κουρτίνες συσκότισης και ο σιδηρόδρομος είναι ο κλασσικός που χρησιμοποιούν για τέτοιου είδους κουρτίνες.
  • στο σημείο που αναφέρεται οι "Καρέκλα τύπου επισκέπτη" σας διευκρινίζουμε ότι η καρέκλα δεν μπορεί να είναι από συνθετικό δέρμα και ούτε ο σκελετός να είναι βαμμένος (περισσότερες φθορές). Το χρώμα του υφάσματος μπορεί να είναι κόκκινο, μπλε, μαύρο ή γκρι (κατά προτίμηση γκρι)   
  • στο σημείο που αναφέρεται ο "Ξύλινος πάγκος διαστάσεων 3,00*0,60" σας διευκρινίζουμε ότι τα είδη ξύλου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι κόντρα πλακέ ή MDF, με επένδυση μαόνι ή λευκή λάκα όπως στα σχέδια.
  • στο σημείο που αναφέρεται ο "Ξύλινος πάγκος πληροφόρησης μήκους 3,00μ" σας διευκρινίζουμε ότι  τα είδη ξύλου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι κόντρα πλακέ ή MDF, με επένδυση μαόνι ή λευκή λάκα.
  • στο σημείο που αναφέρεται το "Τραπέζι ξύλινο αίθουσας πολλαπλών χρήσεων" σας διευκρινίζουμε ότι

          α) τα είδη ξύλου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι κόντρα πλακέ  ή MDF, με   επένδυση  μαόνι ή λευκή λάκα (όχι από μελαμίνη)

 

         β) Το σχέδιο του θα είναι παρόμοιο με τους πάγκους (Α3).Το τραπέζι θα τοποθετηθεί   στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων για τους ομιλητές

            

          γ) Δεν υπάρχει κάποιο λάθος στον προϋπολογισμό. Η μονάδα μέτρησης του    τραπεζιού είναι   σε  μέτρα μήκους          

            

  • Τυχόν διαφορές στις τιμές που αναγράφονται στον προϋπολογισμό του γενικού εξοπλισμού  (όπως αναφέρθηκε σε ερώτημα)  δεν οφείλεται σε λάθος αλλά οι διαφορές στις αξίες είναι λόγω των διαφορετικών μονάδων μέτρησης (τεμάχιο ή μέτρο μήκους).

 

2)  Σχετικά με την κατηγορία του ηλεκτρονικού λοιπού εξοπλισμού στο σημείο που αναφέρεται ο  "Βίντεο-προβολέας Full HD"  σας διευκρινίζουμε ότι η απόσταση από την οθόνη που θα προβάλει ο προβολέας είναι 4 -5 μέτρα

 

 

                                                 Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

 

                                                                 ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΝΗ

 

 

ΚΟΙΝ/ΣΗ:

1)ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

2) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ