Τιμητική εκδήλωση για την εθελοντική προσφορά του κ. Μερκούρη Κωνσταντίνου, Διευθυντή Καρδιολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο "Αμαλία Φλέμιγκ"

 

Ο Δήμος Ανωγείων σας ενημερώνει ότι την Πέμπτη 13 Αυγούστου και ώρα 21:00 στο θέατρο Νίκος Ξυλούρης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, για να τιμήσει τον Δ/ντη Α' καρδιολογικού τμήματος Γ.Ν Μελισσίων "Αμαλία Φλέμιγκ" κ. Μερκούρη Κωνσταντίνο για την εθελοντική προσφορά του στον τόπο μας.

Ο κ.Μερκούρης εθελοντικά και ανιδιοτελώς παρέχει απλόχερα τις υπηρεσίες του από τον Σεπτέμβριο του 2012 έως σήμερα, έχοντας πραγματοποιήσει καρδιολογική εξέταση σε περισσότερα από 3.000 άτομα. Η προληπτική εξέταση των μαθητών των σχολείων Δημοτικού Γυμνασίου και Λυκείου της περιοχής μας, καθώς και κοινοτήτων των όμορων Δήμων Μυλοποτάμου και Γαζίου έτυχαν της προσφοράς του.

Στο εγχείρημα αυτό συμβάλει και η σύζυγος του κ. Φρόη Πιέρου, εκπαιδευτικός, η οποία εκτελεί χρέη γραμματειακής υποστήριξης, όπως επίσης εθελοντές αλλά και επαγγελματίες Ανωγειανοί, καθώς και η "ΑΝΕΚ Lines" χωρίς την συμβολή των οποίων η προσφορά αυτή στην κοινωνία μας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Η αναγνώριση της προσφοράς του από την κοινωνία μας ολόκληρη αλλά και από το Δήμο μας είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη, για αυτό και η τιμητική εκδήλωση αυτή προς το πρόσωπο του.