18 Απριλίου 2024
12.74 oC
Καλωσήρθατε στην ενότητα των Δημοτών
ΑρχικήΔιαμονή
Διαμονή

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Τ΄ Ανώγεια σήμερα είναι ένας σύγχρονος οικισμός, με έντονο παραδοσιακό χρώμα σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας των κατοίκων του. Είναι ένας ξεχωριστός τουριστικός προορισμός με πλούσια λαϊκή παράδοση, μακραίωνη ιστορία, πολλά φυσικά και ιστορικά αξιοθέατα.

Ένας τόπος που μπορεί να σου αφηγηθεί και να σου τραγουδήσει ιστορίες από την ανατροφή του Δία,  τη ζωή των Κουρητών, τη μινωική Κρήτη και τους αγώνες για λευτεριά. Σύγχρονα ξενοδοχεία και ξενώνες προσφέρουν στον επισκέπτη όλες τις ανέσεις διαμονής και καθιστούν τ΄ Ανώγεια μια ξεχωριστή επιλογή για διακοπές όλο το χρόνο. Το καλοκαίρι το αιώνιο βουνό είναι γεμάτο όμορφες γωνιές που περιμένουν να τις ανακαλύψετε και το χωριό γεμάτο λουλούδια, τραγούδια, παρέες και καντάδες. Το χειμώνα ο Ψηλορείτης «φορεί» τη μεγαλόπρεπη άσπρη φορεσιά του και το χιόνι του δίνει μια μορφή πιο κοντά στη «θεϊκή» του διάσταση.

Είναι η εποχή που τ΄ Ανώγεια, αποτελούν ιδανική επιλογή για ατέλειωτο παιχνίδι με το χιόνι, προσφέροντας παράλληλα τις προϋποθέσεις μιας διαφορετικής απόδρασης από την καθημερινότητα με καλή παρέα, εκλεκτό παραδοσιακό φαγητό και ξεχωριστές στιγμές επαφής των ανθρώπων με το άρωμα παλιού καλού κρασιού και την αψάδα της ρακής.

Στ΄ Ανώγεια θα βρείτε επιλογές διαμονής για όλα τα γούστα και τα βαλάντια, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας με δεδομένη πάντα τη ζεστή και φιλική εξυπηρέτηση και την παραδοσιακή σπιτική φιλοξενία.

Χάρτης