4 Μαρτίου 2024
18.55 oC
Καλωσήρθατε στην ενότητα των Δημοτών
ΑρχικήΝέα - Ανακοινώσεις
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023

Οι εκδηλώσεις “Αύγουστος Καλοκαίρι 2023” είναι αφιερωμένες στην 79η επέτειο του Ολοκαυτώματος των Ανωγείων από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής το 1944 καθώς και την καλλιτεχνική δημιουργία που ανέκαθεν συνέβαλε στη διαμόρφωση της ταυτότητας του τόπου μας. 

Οι φετινές εκδηλώσεις διαθέτουν την απαραίτητη ποικιλομορφία (παραδοσιακά τραγούδια, ρεμπέτικα, θεατρικές παραστάσεις, βραδιές για παιδιά, βιβλιοπαρουσιάσεις, προβολές ταινιών κ.λπ.) έτσι ώστε να απευθύνονται σε όλους , να εκφράζουν και να προσεγγίζουν όσο το δυνατό περισσότερους δημότες. 

Φέτος αποφασίσαμε οι εκδηλώσεις να πραγματοποιηθούν κυρίως στις πλατείες του χωριού. Με αυτό τον τρόπο δίνουμε τη δυνατότητα μεγαλύτερης συμμετοχής στους δημότες μας ενεργοποιώντας κάθε γειτονιά και πλατεία. 

Αποκορύφωμα είναι η ανοικτή έκθεση λαϊκής τέχνης  στην Πλατεία Αρμί όπου στόχο έχει την ανάδειξη πολυδιάστατων μορφών τέχνης από την υφαντική και την ξυλοτεχνία μέχρι τη ζωγραφική, τη γλυπτική, τα εικαστικά, τη φωτογραφία κ.α. σε μια έκθεση στην καρδιά του καλοκαιριού. 

 

Σχετικά Έγγραφα

Περισσότερα σε Νέα - Ανακοινώσεις
01/03/2024
Μελέτη για την υγεία και τις διατροφικές συνήθειες των κατοίκων…
29/02/2024
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
23/02/2024
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ…
23/02/2024
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΗΦΗ ΔΗΜΟΥ ΑΝΩΓΕΙΩΝ»
20/02/2024
ΕΙΔΙΚΗ Δημόσια Συνεδρίαση Λογοδοσίας Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανωγείων
Δείτε Περισσότερα
Υπηρεσίες Δήμου