23.03.2023 - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΣΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 13.03.2023 - Συνάντηση Αστυνομικού Διευθυντή Ρεθύμνου Ταξίαρχου Εμμανουήλ Παπαδάκη με τον Δήμαρχο Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη 13.03.2023 - Υπογραφή Σύμβασης για την κατασκευή του έργου « ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΩΓΕΙΩΝ » με συνολικό προϋπολογισμό 1.968.848,97 € 13.03.2023 - Ορκωμοσία νέου μόνιμου υπαλλήλου στον Δήμο Ανωγείων 07.03.2023 - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ της πράξης: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΡΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΩΓΕΙΩΝ» 22.02.2023 - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 21.02.2023 - ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ 20.02.2023 - ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΠΑΓΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
31 Μαρτίου 2023
4.66 oC
Καλωσήρθατε στην ενότητα των Δημοτών
ΑρχικήΑνώγεια, η Αετοφωλιά του Ψηλορείτη
Ανώγεια, η Αετοφωλιά του Ψηλορείτη

Πρόκειται για μια εξαιρετική παραγωγή από τον Δήμο Ανωγείων, με την αφιλοκερδή βοήθεια από τον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV, καθώς και τη βοήθεια του διευθύνοντα συμβούλου του Διοικητικού συμβουλίου και των διευθύνσεων της ΣΤΑΣΥ.  Μέχρι και τις 13 Αυγούστου 2017, ημέρα τιμής και μνήμης για το Ολοκαύτωμα των Ανωγείων από τους Ναζί, το δίλεπτο αυτό βίντεο, συμπυκνωμένο σε ένα λεπτό  θα εμφανίζεται ανά τακτά διαστήματα στις οθόνες σε στάσεις του Μετρό των τρόλεϊ και του Ηλεκτρικού και θα δείχνει στους κατοίκους της πρωτεύουσας, τα δεινά που πέρασαν τα Ανώγεια των τριών Ολοκαυτωμάτων, τα οποία όμως ξεπέρασαν με αγώνες και Πολιτισμό και στάθηκαν στα πόδια τους ξανά.

Ο πρώην Δήμαρχος Ανωγείων Μανόλης Καλλέργης αναφέρει σχετικά : “ Ήταν μια πρωτοβουλία μας να κάνουμε αυτό το βίντεο, που θα παίζει από σήμερα μέχρι και τις 13 Αυγούστου στην Αθήνα και θα θυμίζει σε όλο τον κόσμο τα δεινά του φασισμού και τα συντρίμμια που άφησε στον τόπο μας. Κανείς μας δεν ξεχνά. Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω θερμά τόσο την ΚΡΗΤΗ TV, την  ΣΤΑΣΥ και τα μέλη της Πολιτιστικής επιτροπής του Δήμου, Μπαγκέρη Μαίρη και Καλομοίρη Αγάπη για την τεράστια βοήθεια που μας προσέφεραν ώστε να δημιουργηθεί αυτό το βίντεο.”

Υπηρεσίες Δήμου