26 Μαΐου 2022
19.5 oC
Καλωσήρθατε στην ενότητα των Δημοτών
ΑρχικήΝέα - Ανακοινώσεις
Συνάντηση συνεργασίας των Επιτροπών Τουριστικής Ανάπτυξης Νομού Ρεθύμνης

Σε πρόταση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Ρεθύμνης, υπήρξε άμεση θετική ανταπόκριση και έτσι ξεκίνησε κύκλος συναντήσεων συνεργασίας με τις αντίστοιχες Επιτροπές των Δήμων του Νομού Ρεθύμνης.

            Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 στον Πλακιά, σε ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία που οποία συνέβαλαν στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, το Alianthos Garden Hotel, με οικοδεσπότες την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Αγίου Βασιλείου, κα Αγγελική Πελαντάκη, και τα Μέλη, κα Ελένη Βαρδάκη, ιδιοκτήτρια του Alianthos Garden Hotel,  και  κ. Νικόλαο Μπερκάκη, Γενικό Διευθυντή του Ομίλου Hapimag.   

                Στη συνάντηση, εκτός του κ. Βαγγέλη Αρχοντάκη από το τμήμα Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνης, παρευρέθηκαν επίσης τα Μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Μυλοποτάμου, κ. Μανούσος Κλάδος, κ. Γιώργος Μαραβελάκης και κα Στέλλα Ιωάννου, η Γενική Γραμματέας Δήμου Ανωγείων κα Εύη Βρέντζου και τα Μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ρεθύμνης, κ. Μιχάλης Χριστοφοράκης, κ. Νίκος Κουμνάς, κ. Γιώργος Φραγάκης, κα Άργη Περάκη, κ. Αργύρης Σκορδίλης, κα Κατερίνα Χριστοδουλάκη και κα Σμαράγδα Κουμεντάκη.

Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Ρεθύμνης, κα Πέπη Μπιρλιράκη, «Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία στοχεύει στην άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ των Επιτροπών Τουριστικής Ανάπτυξης, στην ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών και στον σχεδιασμό στρατηγικής και προγραμματισμού, πάντα με σκοπό το κοινό όφελος και την καλύτερη δυνατή προβολή και προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος. Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την άμεση ανταπόκριση και τη συμμετοχή των Δήμων μας, καθώς, έτσι, τίθενται τα θεμέλια για ουσιαστική, εποικοδομητική και συντονισμένη προσπάθεια προς την επίτευξη των στόχων μας, η οποία θα συνεχιστεί με αντίστοιχες συναντήσεις και στους υπόλοιπους Δήμους.»

Περισσότερα σε Νέα - Ανακοινώσεις
23/05/2022
Ενημέρωση για διακοπή ρεύματος την Τρίτη 24/5 και την Τετάρτη…
23/05/2022
ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 16 Μαϊου – 3…
17/05/2022
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ
17/05/2022
ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΕΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ
16/05/2022
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ
Δείτε Περισσότερα
Υπηρεσίες Δήμου