5 Φεβρουαρίου 2023
7.82 oC
Καλωσήρθατε στην ενότητα των Δημοτών
ΑρχικήΝέα - Ανακοινώσεις
Συνάντηση συνεργασίας των Επιτροπών Τουριστικής Ανάπτυξης Νομού Ρεθύμνης

Σε πρόταση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Ρεθύμνης, υπήρξε άμεση θετική ανταπόκριση και έτσι ξεκίνησε κύκλος συναντήσεων συνεργασίας με τις αντίστοιχες Επιτροπές των Δήμων του Νομού Ρεθύμνης.

            Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 στον Πλακιά, σε ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία που οποία συνέβαλαν στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, το Alianthos Garden Hotel, με οικοδεσπότες την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Αγίου Βασιλείου, κα Αγγελική Πελαντάκη, και τα Μέλη, κα Ελένη Βαρδάκη, ιδιοκτήτρια του Alianthos Garden Hotel,  και  κ. Νικόλαο Μπερκάκη, Γενικό Διευθυντή του Ομίλου Hapimag.   

                Στη συνάντηση, εκτός του κ. Βαγγέλη Αρχοντάκη από το τμήμα Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνης, παρευρέθηκαν επίσης τα Μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Μυλοποτάμου, κ. Μανούσος Κλάδος, κ. Γιώργος Μαραβελάκης και κα Στέλλα Ιωάννου, η Γενική Γραμματέας Δήμου Ανωγείων κα Εύη Βρέντζου και τα Μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ρεθύμνης, κ. Μιχάλης Χριστοφοράκης, κ. Νίκος Κουμνάς, κ. Γιώργος Φραγάκης, κα Άργη Περάκη, κ. Αργύρης Σκορδίλης, κα Κατερίνα Χριστοδουλάκη και κα Σμαράγδα Κουμεντάκη.

Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Ρεθύμνης, κα Πέπη Μπιρλιράκη, «Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία στοχεύει στην άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ των Επιτροπών Τουριστικής Ανάπτυξης, στην ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών και στον σχεδιασμό στρατηγικής και προγραμματισμού, πάντα με σκοπό το κοινό όφελος και την καλύτερη δυνατή προβολή και προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος. Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την άμεση ανταπόκριση και τη συμμετοχή των Δήμων μας, καθώς, έτσι, τίθενται τα θεμέλια για ουσιαστική, εποικοδομητική και συντονισμένη προσπάθεια προς την επίτευξη των στόχων μας, η οποία θα συνεχιστεί με αντίστοιχες συναντήσεις και στους υπόλοιπους Δήμους.»

Περισσότερα σε Νέα - Ανακοινώσεις
03/02/2023
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
27/12/2022
Υπογραφή Σύμβασης για την εκπόνηση των μελετών για την “ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ…
23/12/2022
Ένας δρόμος αφιερωμένος στους πολίτες των Ανωγείων
20/12/2022
Απάντηση της Δημοτικής Αρχής σχετικά με το θέμα της σύνθεσης…
20/12/2022
Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης το έργο Σίσαρχα – Αν.…
Δείτε Περισσότερα
Υπηρεσίες Δήμου