18 Απριλίου 2024
12.74 oC
Καλωσήρθατε στην ενότητα των Δημοτών
ΑρχικήΔελτία Τύπου
Δημόσια Σύμβαση παροχής υπηρεσιών ποσού 218.909,60 € Για την εκτέλεση του έργου: «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ»

Ανώγεια, 23 Μαρτίου 2024

Δημόσια Σύμβαση παροχής υπηρεσιών ποσού 218.909,60 € για την εκτέλεση του έργου:  «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ»  μεταξύ του Δήμου Ανωγείων και της Ένωσης Οικονομικών Φορέων «ΙΤΕ – ΕΡΓΟΣΥΣΤΕΜΣ E.Π.Ε.»

Η χρηματοδότηση της σύμβασης είναι απο την Περιφέρεια Κρήτης το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη 2021-2027». Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Αντικείμενο της παρούσας σύμβασης είναι «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ», που αφορά στη δημιουργία μίας καινοτόμου υποδομής στον χώρο του Κέντρου Μουσικοχορευτικής Παράδοσης Ανωγείων, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να γνωρίσει το τοπικό μουσικό ιδίωμα, τις προσωπικότητες της Κρητικής τέχνης και μέσω αυτών την ευρύτερη περιοχή, ιστορία και παράδοση. Μέσω της αφηγηματικής προσέγγισης η φύση, το περιβάλλον και ο τόπος συνδέονται με τους ανθρώπους, τα έθιμα και τα αποτυπώματά τους, συνθέτοντας μία μοναδική εμπειρία. Η εμπειρία αυτή θα διαχέεται μέσω της διαδικτυακής πύλης σε όλον τον κόσμο.

Η υποδομή στο Κέντρο σε συνδυασμό με τη διαδικτυακή πύλη φιλοδοξούν να παρέχουν μία συνολική λύση προβολής στον τομέα της μουσικής παράδοσης, ο οποίος δεν έχει ακόμα τύχει της κατάλληλης προσοχής σε τοπικό και σε εθνικό επίπεδο.

Το έργο «Αξιοποίηση Καινοτόμων Τεχνολογιών στο Κέντρο Μουσικοχορευτικής Παράδοσης Ανωγείων» θα υλοποιηθεί σε τρεις (3) διακριτές φάσεις:

ΦΑΣΗ Α: Συλλογή – παραγωγή – τεκμηρίωση περιεχομένου

ΦΑΣΗ Β: Προμήθεια αδειών χρήσης λογισμικού, παραμετροποίηση, ειδικές κατασκευές

ΦΑΣΗ Γ: Προμήθεια εξοπλισμού

Η σύμβαση εκτέλεσης του έργου ορίζεται στους 12 μήνες από την ημερομηνία υπογραφή της. Η σύμβαση συνοδεύεται απο  Εγγύηση Καλής Εκτέλεσης και εγγύηση καλής λειτουργίας και δωρεάν παροχής υποστήριξης, για δύο (2) έτη από την Παραλαβή του έργου. Η τεχνική υποστήριξη προσφέρεται χωρίς επιπλέον επιβάρυνση της Αναθέτουσας Αρχής.

 

Περισσότερα σε Δελτία Τύπου
28/03/2024
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ
26/03/2024
Προμήθεια γεωραντάρ για τον εντοπισμό και τη χαρτογράφηση υπόγειων δομών…
11/01/2024
Ορισμός άμισθου αντιδημάρχου στο Δήμο Ανωγείων και συγκρότηση Επιτροπών Καταγραφής…
09/01/2024
Εκλογή του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και εκλογή της πενταμελούς…
03/01/2024
Υπογραφή Σύμβασης για την εκπόνηση «Μελετών Επέκτασης – Αναβάθμισης Σχολικού…
Δείτε Περισσότερα
Υπηρεσίες Δήμου