10 Δεκεμβρίου 2023
18.55 oC
Καλωσήρθατε στην ενότητα των Δημοτών
ΑρχικήΔελτία Τύπου
Νέα μόνιμη υπάλληλος του Δήμου Ανωγείων κα Νίκη Χαιρέτη, η οποία θα αναλάβει την επαναλειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ)

Την νέα μόνιμη υπάλληλο του Δήμου κα Νίκη Χαιρέτη, η οποία θα αναλάβει την επαναλειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) όρκισε σήμερα 25/4/2023 ο Δήμαρχος Ανωγείων κος Σωκράτης Κεφαλογιάννης, παρουσία στελεχών του Δήμου.

Η Νίκη Χαιρέτη είναι η πρώτη από τις δύο επιτυχόντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για την στελέχωση των ΚΕΠ και θα αναλάβει την επαναλειτουργία του.

Η επαναλειτουργία του ΚΕΠ θα συμβάλλει τα μέγιστα στην εξυπηρέτηση των δημοτών σε όλο το φάσμα των διοικητικών υποθέσεων τους, όπως έκδοση πιστοποιητικών, ανανέωση αδειών οδήγησης, έκδοση διαβατηρίωνκλπ. αλλά και στην ενημέρωσή τους σχετικά με τα νέα ψηφιακά δεδομένα.

 

Δήλωση Δημάρχου Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη

 

«Θα ήθελα να ευχηθώ στην κα. Χαιρέτη καλή επιτυχία στα καθήκοντά της και καλή σταδιοδρομία στη δημόσια διοίκηση, αποτελεί έμπειρο στέλεχος μιας και έχει υπηρετήσει παλαιότερα στο ΚΕΠ του Δήμου και επομένως διαθέτει επαρκή εμπειρία για την άμεση εφαρμογή των διαδικασιών και την γρήγορη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Έρχεται η τοποθέτησης της να δώσει μια νέα πνοή στις υπηρεσίες που παρέχει ο Δήμος μας στους πολίτες του, μέσα απο το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, μια υπηρεσία που απο το 2012 που είχε σταματήσει να υπάρχει, είχε δημιουργήσει ένα μεγάλο κενό στις υπηρεσίες που δικαιούνται και οι πολίτες των ορεινών Ανωγείων»

Περισσότερα σε Δελτία Τύπου
01/12/2023
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΥ
14/11/2023
ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ
06/11/2023
Εκδήλωση τιμής στη μνήμη των Ηρώων της Αρκαδικής Εθελοθυσίας
05/10/2023
Αποδοχή δωρεάς της Κωστάντζας Σμπώκου -Κωνσταντακοπούλου από το Δήμο Ανωγείων
29/09/2023
Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανωγείων για το θάνατο…
Δείτε Περισσότερα
Υπηρεσίες Δήμου