20 Μαρτίου 2023
6.85 oC
Καλωσήρθατε στην ενότητα των Δημοτών
ΑρχικήΔελτία Τύπου
Ορκωμοσία νέου μόνιμου υπαλλήλου στον Δήμο Ανωγείων

Τη νέα υπάλληλο στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ειρήνη Κονιού όρκισε σήμερα ο Δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης παρουσία στελεχών του Δήμου.

Η Ειρήνη Κονιού που θα ενισχύσει την Τεχνική Υπηρεσία είναι απόφοιτη του τμήματος μηχανικών πολιτικών δομικών έργων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης, ενώ υπηρέτησε για 13 χρόνια τον Δήμο Ανωγείων από την θέση του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου Ανωγείων.

Δήλωση Δημάρχου Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη

«Θα ήθελα να ευχηθώ στην κα. Κονιού καλή επιτυχία στα καθήκοντά της και καλή σταδιοδρομία στη δημόσια διοίκηση, αποτελεί έμπειρο στέλεχος μιας και γνωρίζει τα θέματα που απασχολούν την τεχνική υπηρεσία εδώ και πολλά χρόνια. Έρχεται να προστεθεί στην Διεύθυνση Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου σε ένα κομβικό σημείο μιας και ως Δήμος έχουμε μπροστά μας ένα πλούσιο έργο να υλοποιήσουμε.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους μικρούς ορεινούς Δήμους να έχουμε υπηρεσίες στελεχωμένες ώστε να μην εξαρτάται η μοίρα μας μόνο από την καλή θέληση άλλων φορέων που έτσι και αλλιώς τους ευχαριστούμε.

Άμεσα θα έχουμε την ορκωμοσία άλλων 6 νέων μόνιμων υπαλλήλων για την συνέχιση και επαναλειτουργία δύο πολύ σημαντικών υπηρεσιών για τον πολίτη, αυτών της «Βοήθειας στο Σπίτι» και του «Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών» αντίστοιχα.

Ενώ με την ολοκλήρωση του πρόσφατου γραπτού διαγωνισμού στον Δήμο μας θα έλθουν για μόνιμη εργασία 3 άτομα στην Τεχνική Υπηρεσία (ΠΕ Χημικός Μηχανικός, ΤΕ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και ΠΕ Διοικητικός) και 1 άτομο για τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου (ΤΕ Κοινωνική Λειτουργός). »

Περισσότερα σε Δελτία Τύπου
13/03/2023
Συνάντηση Αστυνομικού Διευθυντή Ρεθύμνου Ταξίαρχου Εμμανουήλ Παπαδάκη με τον Δήμαρχο…
13/03/2023
Υπογραφή Σύμβασης για την κατασκευή του έργου « ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ…
21/02/2023
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ
14/02/2023
Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ανωγείων και του Οργανισμού «Το…
27/12/2022
Υπογραφή Σύμβασης για την εκπόνηση των μελετών για την “ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ…
Δείτε Περισσότερα
Υπηρεσίες Δήμου