4 Μαρτίου 2024
18.55 oC
Καλωσήρθατε στην ενότητα των Δημοτών
ΑρχικήΔελτία Τύπου
“Σκέψου πριν πετάξεις” ένα βίντεο φτιαγμένο από τους μικρούς για τους μεγάλους

Ο Δήμος Ανωγείων με χαρά υποδέχεται και υιοθετεί ένα βίντεο μήνυμα προς τους μεγάλους  το οποίο δημιούργησαν, με τα δικά τους μέσα, τα παιδιά της Γ1 τάξης του δημοτικού σχολείου και αφορά τη ρίψη σκουπιδιών στις άκρες των δρόμων.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά αλλά και στους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν σε αυτή την πρωτοβουλία και τους ευχαριστεί όλους, μικρούς και μεγάλους, για την ευαισθησία που επιδεικνύουν στο θέμα της καθαριότητας τους χωριού μας.

Θέλουμε και πιστεύουμε ότι το μήνυμα θα φτάσει και στους μεγάλους έτσι ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε για ένα καθαρό χωριό, χωρίς σκουπίδια και πλαστικά.

Ο Δήμαρχος Ανωγείων

Σωκράτης Κεφαλογιάννης

“Σκέψου πριν πετάξεις”

Το πρόβλημα των σκουπιδιών που όλοι αντικρίζουμε στις άκρες των δρόμων μας λυπεί όλους και πολύ περισσότερο τους πιο ευαίσθητους πολίτες, τα παιδιά.

Με αφορμή επίσκεψη του δημάρχου στο σχολείο μας με θέμα την ανακύκλωση και γενικότερα τη διαχείριση των σκουπιδιών, στο μάθημα της μελέτης περιβάλλοντος, αποφασίσαμε με τα παιδιά να φτιάξουμε ένα μικρό βίντεο-μήνυμα προς τους μεγαλύτερους, με τίτλο, “Σκέψου πριν πετάξεις”.

Με ομαδική δουλειά, πνεύμα συνεργασίας, ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του, με οδηγό στην κάμερα του κινητού την εκπαιδευτικό Ελένη Μουστρούφα και πολλές ώρες δουλειάς μετά στο μοντάζ , τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλους τους μεγάλους να μην πετάνε σκουπίδια και να βρωμίζουν τον τόπο μας, που τόσο αγαπάμε!

Τους θυμίζουν ακόμα ότι το περιβάλλον χρειάζεται την προστασία μας και ότι το περιβάλλον είμαστε οι ίδιοι εμείς.

Καλό καλοκαίρι και να θυμόμαστε ότι κι και αυτό το καλοκαίρι δεν πετάμε σκουπίδια στους δρόμους, γιατί καθαρό περιβάλλον σημαίνει καθαρή ζωή!

Η δασκάλα της τάξης Γ1

Καλομοίρη Αγάπη

Σχετικά Έγγραφα

Περισσότερα σε Δελτία Τύπου
11/01/2024
Ορισμός άμισθου αντιδημάρχου στο Δήμο Ανωγείων και συγκρότηση Επιτροπών Καταγραφής…
09/01/2024
Εκλογή του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και εκλογή της πενταμελούς…
03/01/2024
Υπογραφή Σύμβασης για την εκπόνηση «Μελετών Επέκτασης – Αναβάθμισης Σχολικού…
28/12/2023
Τελετή ορκωμοσίας της Νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ανωγείων για…
12/12/2023
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΔΕΝΤΡΟΥ
Δείτε Περισσότερα
Υπηρεσίες Δήμου