4 Μαρτίου 2024
18.55 oC
Καλωσήρθατε στην ενότητα των Δημοτών
ΑρχικήΔελτία Τύπου
Υπογραφή Σύμβασης για την εκπόνηση «Μελετών Επέκτασης – Αναβάθμισης Σχολικού Συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Ανωγείων» συνολικού προϋπολογισμού 337.819,40 με ΦΠΑ

Σύμβαση για την εκπόνηση των απαραίτητων μελετών «Επέκτασης – Αναβάθμισης του Σχολικού Συγκροτήματος του «Σταυράκειου» Γυμνασίου Λυκείου Ανωγείων», υπέγραψε ο Δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.
Οι μελέτες είναι συνολικού προϋπολογισμού 272.435,00 € συν 65.384,40 € (24%) ΦΠΑ, σύνολο 337.819,40 με ΦΠΑ και η Χρηματοδότηση προέρχεται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη 2014-2020» και τον Άξονα Προτεραιότητας «Ενίσχυση της εκπαίδευσης και κοινωνικής συνοχής στην Κρήτη», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
Οι οριστικές & μελέτες εφαρμογής της παρούσας σύμβασης αφορούν στην προσαρμογή της υφιστάμενης προμελέτης στα νέα ποσοτικά δεδομένα που θέτουν οι λειτουργικές ανάγκες του Συγκροτήματος (δεδομένου ότι εξυπηρετεί και παιδιά από την ευρύτερη ορεινή περιοχή του Μυλοποτάμου, η ανάγκη για τη βιώσιμη διαχείριση του περιβάλλοντος χώρου του και την κατασκευή των αναγκαίων υπαίθριων και στεγασμένων συμπληρωματικών υποδομών. Αφορά ουσιαστικά στην πλήρη σχεδιαστική πρόταση λειτουργικής, αισθητικής, αναβάθμισης του σχολικού συγκροτήματος με την προσαρμογή των υφιστάμενων προμελετών από στατικής, αρχιτεκτονικής σκοπιάς και βέλτιστης εφαρμογής Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του κτιρίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρόγραμμα των απαιτούμενων μελετών, ο μελετητής θα παραδώσει:
Αρχιτεκτονική μελέτη κτιρίου (κατ. 06),
Ειδική αρχιτεκτονική μελέτη περ. χώρου (κατ. 07),
Στατική μελέτη κτιρίου (κατ. 08)
Η/Μ μελέτη κτιρίου & περ. χώρου (κατ. 09) – Πρόταση βέλτιστης εφαρμογής Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων στο κτήριο και στον περιβάλλοντα χώρο,
Γεωτεχνική μελέτη και έρευνα (κατ. 21),
Ακουστική μελέτη,
Σύνταξη μελέτης ΣΑΥ-ΦΑΥ,
Πλήρη τεύχη προκήρυξης του έργου,
Οικοδομική άδεια για την κατασκευή του υπό μελέτη έργου.

Σχετικά Έγγραφα

Περισσότερα σε Δελτία Τύπου
11/01/2024
Ορισμός άμισθου αντιδημάρχου στο Δήμο Ανωγείων και συγκρότηση Επιτροπών Καταγραφής…
09/01/2024
Εκλογή του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και εκλογή της πενταμελούς…
28/12/2023
Τελετή ορκωμοσίας της Νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ανωγείων για…
12/12/2023
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΔΕΝΤΡΟΥ
12/12/2023
Ένταξη της Πράξης «ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (ΚΗΦΗ) ΔΗΜΟΥ ΑΝΩΓΕΙΩΝ»…
Δείτε Περισσότερα
Υπηρεσίες Δήμου